Lid worden

Lid worden kan bij de Gorinchemse Zeeverkenners vanaf 5 t/m 14 jaar. Op zaterdag langskomen is de meest directe manier om Scouting te leren kennen. Het kind kan dan direct meedoen in de juiste speltak. Na afloop van deze opkomst krijgt de ouder/verzorger een "Welkom bij" -boekje mee waarin alle praktische informatie staat.

Uw zoon/dochter mag vier keer gratis komen kijken. Na deze vier keer krijgt het kind een inschrijfformulier mee en als deze volledig ingevuld retour is gekomen, is het lidmaatschap definitief. Wij zorgen ook voor het lidmaatschap en verzekering bij Scouting Nederland.

De contributie wordt betaald via automatische incasso en bestaat uit twee delen:
Eén: een éénmalige gezinsbijdrage (€ 25,- per gezin). De gezinsbijdrage wordt afgedragen aan Scouting Nederland voor onder meer de inschrijving en verzekeringen. Deze wordt eens per jaar afgeschreven, eind februari.
Twee: de reguliere contributie van de Gorinchemse Zeeverkenners (€10,- per maand). Deze wordt per kwartaal vooraf afgeschreven.

Wilt u meer weten dan er op de website staat? Kom een keer langs of neem contact met ons op!