Lid worden

Lid worden kan bij de Gorinchemse Zeeverkenners vanaf 5 t/m 13 jaar. Op zaterdag langskomen is de meest directe manier om Scouting te leren kennen. Het kind kan dan direct meedoen in de juiste speltak. Na afloop van deze opkomst krijgt de ouder/verzorger een "Welkom bij"-boekje mee waarin alle praktische informatie staat.

Uw zoon/dochter mag vier keer gratis komen kijken. Na deze vier keer krijgt het kind een inschrijfformulier mee en als deze volledig ingevuld retour is gekomen, is het lidmaatschap definitief. U dient dan ook akkood te gaan met ons privacy-beleid. Wij zorgen ook voor het lidmaatschap en verzekering bij Scouting Nederland.

De contributie wordt betaald via automatische incasso en bestaat uit twee delen:
Eén: een éénmalige gezinsbijdrage (€ 25,- per gezin). De gezinsbijdrage wordt afgedragen aan Scouting Nederland voor onder meer de inschrijving en verzekeringen. Deze wordt eens per jaar afgeschreven, eind februari.
Twee: de reguliere contributie van de Gorinchemse Zeeverkenners (€10,- per maand). Deze wordt per kwartaal vooraf afgeschreven.

Wilt u meer weten dan er op de website staat? Kom een keer langs of neem contact met ons op!