GEEN OPKOMSTEN tot 18 mei, 23 mei beginnen we weer, voorzichtig!

Beste ouders / verzorgers,

In verband met de nieuwe ontwikkelingen en richtlijnen m.b.t. het Coronavirus hebben wij, volgens de richtlijnen van Scouting Nederland, besloten geen opkomsten te houden tot in ieder geval 18 mei 2020. ‘In het scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken’.

LET OP: Zaterdagmorgen 23 mei is er voor de Bevers en welpen een buitenbijeenkomst! Iedereen ontvangt bericht daarover!

De Junioren en Senioren hebben, verdeeld over die dag, opkomst op het Buitencentrum, ook zij krijgen bericht.

Wij hopen op uw begrip. Bij verdere ontwikkelingen laten we dit jullie weten.

De Scoutshop is ook dicht in deze periode.

GZV 50 jaar!

In 2020 vieren we dat de GZV 50 jaar bestaat. We doen dan ook een aantal bijzondere activiteiten. Eén daarvan is een reünie die we gepland hebben op 26 september 2020. Omdat we nog bezig zijn met de voorbereidingen, zullen we op deze pagina steeds meer informatie geven hierover. Wat we nu al weten:

Vanaf 14 uur ontvangen we onze oud leden in ons clubgebouw aan de Appeldijk met koffie,thee en aanmaak. Natuurlijk ook met bastognekoeken en poepkoek. In de lokalen vind je voldoende foto-collage's om je herinneringen te delen met je oude vrienden.

Ann het einde van de middag kunnen we naar het buitencentrum varen waar we samen barbecueën. Voor de barbecue vragen we wel een bijdrage van de deelnemers. Je kunt € 15,- overmaken op IBAN: NL18 RABO 0322 2270 38 t.n.v. Gorinchemse Zeeverkenners.

Of scan de QR-code met je bank-app (ING, Bunq en ?) en vul je naam nog even in achter GZV BBQ.

QR-code betaling € 15,-

Als je er bij wilt zijn (en dit mag je zeker niet missen!) dan kun je dat via de mail aangeven. Je ontvangt dan spoedig een uitnodiging.

Email: reunie-bbq@scoutinggzv.nl

We zouden het ook fijn vinden om oud-leden, die je kent of nog geregeld ziet, over onze reünie te informeren en ze te vragen om zich te melden. Mogelijk dat je ook op social media de datum vast kunt roepen/delen?

ZEGT HET VOORT!

Met zilte linker namens het bestuur,

Hugo Moret