GZV 50 jaar!

In 2020 vieren we dat de GZV 50 jaar bestaat. We doen dan ook een aantal bijzondere activiteiten. Eén daarvan is een reünie die we gepland hebben op 6 juni 2020. Omdat we nog bezig zijn met de voorbereidingen, zullen we op deze pagina steeds meer informatie geven hierover. Wat we nu al weten:

Vanaf 14 uur ontvangen we onze oud leden in ons clubgebouw aan de Appeldijk met koffie,thee en aanmaak. Natuurlijk ook met bastognekoeken en poepkoek. In de lokalen vind je voldoende foto-collage's om je herinneringen te delen met je oude vrienden.

Ann het einde van de middag kunnen we naar het buitencentrum varen waar we samen barbecueën. Voor de barbecue vragen we wel een bijdrage van de deelnemers. Je kunt € 15,- overmaken op IBAN: NL18 RABO 0322 2270 38 t.n.v. Gorinchemse Zeeverkenners.

Of scan de QR-code met je bank-app en vul je naam nog even in achter GZV BBQ.

QR-code betaling € 15,-

Als je er bij wilt zijn (en dit mag je zeker niet missen!) dan kun je dat via de mail aangeven. Je ontvangt dan later een uitnodiging.

Email: reunie-bbq@scoutinggzv.nl

We zouden het ook fijn vinden om oud-leden die je kent of nog geregeld ziet over onze reünie te informeren en ze te vragen om zich te melden. Mogelijk dat je ook op social media de datum vast kunt roepen/delen?

ZEGT HET VOORT!

Met zilte linker namens het bestuur,

Hugo Moret